Vaulali leirsted
 

Vaulali Leirsted:

Tjøstheimveien 571, 4120 Tau, Telefon: 99315458.

 Normisjon Region Rogaland                   Acta barn og unge i Normisjon

Vaulali på Facebook: https://www.facebook.com/Vaulalileirsted/?fref=ts

 

 

Ansvarlig redaktør: Espen Klingsheim


 

Sommerhotellet er historie:


Sommerhotell 2012.
I år ser vi tilbake på en noe kortere hotell-periode enn de foregående år. Komiteen kunne ikke på forhånd planlegge så mange uker med hotell, da det i sommer var planlagt flere leirer. Det er jo flott hvis det kan samles unger/ungdommer til leir. Det er jo liksom det Vaulali egentlig er tenkt til. Nå ble to leirer avlyst pga for få påmeldte. Det er beklagelig, men umulig å vite på forhånd. Hotellvertene har prøvd etter beste evne å holde åpent så mye som mulig. Sjøl om det synes som om det har vært flere turister i området enn noen gang før, så får ikke Vaulali tak i så mange gjester som man skulle forvente. Det er ofte når de andre har fullt at Vaulali blir et aktuelt alternativ. Vi har som regel kapasitet til mange flere gjester enn de som kommer til oss. De endelige tallene viser en omsetning på ca kr 100.000. Driftsutgiftene er svært små så det blir et fint tilskudd til driften av Vaulali.
Dette var 6. sommeren vi hadde hotell drift. Erfaring viser at det er vanskelig å få nok folk til å stille opp til ”hotell-dugnad” i ferietiden, så dette var sannsynligvis siste sesongen med sommerhotell i denne omgang. Det er beklagelig. De aller, aller fleste av gjestene våre har vært veldig fornøyde med plassen, rommene, frokosten og servicen og gir oss de beste anbefalinger. De kan ikke forstå at belegget tross alt er så lavt. For oss som hotell-verter har det til tider vært hektisk og travelt, men likevel interessant og givende. Vi har møtt og kommet i kontakt med hyggelige gjester fra mange land som har satt pris på det tilbudet vi etter beste evne har gitt dem.Del Twitter Del på Twitter

Arkiv 2012:

 

Sommerhotellet er historie:

Siste sesong med sommerhotell?
 
 

Vaulalidagen 2012

En festdag!
 
 

Dugnaden automatiseres!

Nye tider på plenklipperfronten.
 
 

Palestinere og jøder forsones i Norge ( Vaulali)

Jøden Avi og palestineren Naseem var tidligere fiender. Men etter forsoning og brobygging i Norge er de blitt venner. De mener at Jesu kjærlighet er det eneste som kan skape varig fred i Midtøsten.
 
 

Ny salong!

Nå er den nye salongen på plass:
 
 

Flott besteleir

 En fin leir for besteforeldre og barnebarn.
 
 

Reparere kano

Kano trenger reperasjon!
 
 
Annonse: