Vaulali leirsted
 

Vaulali Leirsted:

Tjøstheimveien 571, 4120 Tau, Telefon: 99315458.

 Normisjon Region Rogaland                   Acta barn og unge i Normisjon

Vaulali på Facebook: https://www.facebook.com/Vaulalileirsted/?fref=ts

 

 

Ansvarlig redaktør: Espen Klingsheim


 

Vaulalidagen 2019


Den tradisjonsrike Vaulalidagen startet kl 11.00. Gudstjenesten er "sesongstart" for kirkene i Ryfylke.  På deler av gudstjenesten arrangerte Actasstyret egen samling for de yngste i lokalene som Vaulali trialklubb holdt til i tidligere.

Etter møte spiste rundt 140 gjester middag og kaker.

På møte informerte Andres Jøssang om Senegal, og under middagen fortalte Jarle Stokka om India. Dette er land som Normisjon har prosjekter i, og som det skulle samles inn penger til. 

Måten det skulle samles inn på var med et misjonsløp. Deltakere skaffet selv sponsorer. Disse kunne velge om de ville sponse med et beløp pr runde, altså om deltakeren er lovet 10,- pr runde og løper 10 runder, så vil det bli 100,- kr til prosjektene. Det var også mulig for giver å sponse med et engangsbeløp.  

Dette var regionens første (?) misjonsløp.  Nærmere 20 deltakere var med og sprang for å øke misjonsengasjementet blant barn og unge i regionen, og for å støtte arbeidet i India og Senegal.

Regnværet gjennom dagen la ingen demper på entusiasmen, verken blant løperne eller heia-gjengen. Det var lagt opp til to alternative runder, noe som gjorde at alle kunne være med. Misjonsløpet håper vi kan bli en årlig tradisjon på Vaulalidagen. Dette er en fin måte å engasjere alle generasjoner for misjon, og det er også en fin måte å fortelle om arbeidet i Normisjon.


Det viktigste resultatet i år var at vi kom i gang med misjonsløpet og satte fokus på arbeidet i India og Senegal. I tillegg fikk et vi flott resultat på over 40 000,-. Dette kommer i tillegg til kollekten som ble tatt opp på gudstjenesten tidligere på dagen.

Tusen takk for alle som bidro! Vi har et mål om å doble både antall deltakere og beløp til neste år. Herved er invitasjonen gitt.


Gudstjenesten


Middagen


Actastyret og actalederen på vei opp gjennom skogen.


Både store og små deltok.


Eldste løper var styreformann Jon Olav.


Ellen stokka gjennomførte Løpet i sari, en tradisjonell indisk kjole.

Før løpet fikk alle deltakere en pose med hjelpemidler som caps og drikkeflaske m.m.
Etter løpet ble en fruktkorg trukket blant deltakernes startnummer, show-prisen for beste kostyme ble delt ut. Dette Hjalp Vaulali og Normisjons prosjekter i India og Senegal.Del Twitter Del på Twitter

Nyheter:

 

Leir i 2021?

Bestilli god tid.
 
 

Nytt år, nye gjester

 
 

Nyttårshilsen!

Hilsen fra styreformann til Vaulalivenner.
 
 

Julebord og selskaper 2019

Priser og datoer
 
 

Vaulalidagen 2019

Gudstjeneste, middag og innsamling!
 
 

Rapport fra driften, høst og vinter 2018

Kort og greit om hva som foregikk
 
 

Nesten full kalender i 2019

Fortvil ikke, det er noen ledige datoer.
 
 
Annonse: